zaterdag, 06 februari 2016 08:24

Beschadigd Excel bestand repareren! Speciaal

Je herkent het misschien wel, je hebt weken aan een Excel of Word bestand gewerkt en opeens krijg je de melding:

Foutbericht 'Het bestand is beschadigd en kan niet worden geopend' of 'bestand kan niet worden geopend, omdat bepaalde inhoud onleesbaar is. Wilt u deze werkmap openen en herstellen?'

Excel bestand beschadigd of onleesbaar

Natuurlijk / misschien zijn er backups, deze zijn echter niet zo recent als het bestand waar je in zat te werken. Eigenlijk weet je niet meer wat er nu wel en wat niet in die laatste versie zat...

Soms lukt het nog om met de standaard functionaliteit je werkmap te herstellen, meestal bij de wat simpelere bestanden. In zo'n geval is iedere hulp welkom en struin je het web af met zoekwoorden als Excel recover software, Excel herstel, Excel repair, Excel fix, etc.

Probeer in dat geval eens het programma ExcelFix, werkt voor alle Excel versies (2016, 2013, 2010, 2007, 2003, 2002 (XP), 2000, 97 en 95). Het herstelt niet alleen 'platte data' maar ook formules, grafieken, notities, meerdere tabbladen, etc.

Download HIER

Excel reparatie herstel

Naast Excel zijn er ook versies voor Word, Outlook, Access en ook een fix om verwijderde bestanden van je sd kaart of camera weer terug te zetten!

Herstel verwijderde bestanden

Download HIER

 

Lees 4722 keer Laatst aangepast op dinsdag, 09 februari 2016 18:48
Log in om reacties te plaatsen

Excel Software Shop

Web Analytics