zaterdag, 02 februari 2013 16:15

Excel training Speciaal

Excel trainingen worden al jaren gegeven waarbij er vaak een onderscheid gemaakt wordt tussen trainingen voor beginners en trainingen voor gevorderden. Waren er in de begintijd van Office nog veel beginners, nu focussen de trainingen zich meer op het aanstippen van nieuwe functionaliteit die nieuwe Excel versies brengen.

Laat ze versteld staan
Vaak treedt ‘het WOW effect’ op bij het zien van de nieuwste snufjes zoals bijvoorbeeld bij de slicer en de sparklines van Excel 2010, maar ook het tonen van voorwaardelijke opmaak of de uitleg van een ‘simpele’ verticaal zoeken formule kan bij sommige mensen nog een WOW uitdrukking op het gezicht brengen. Een training is altijd effectief, het trekt een groep medewerkers uit de dagelijkse business om hun kennis te vergroten zodat ze de volgende dag en de dagen daarop productiever om kunnen gaan met hun dagelijkse tools!

Het leuke is dat ze na de cursus automatisch deze kennis verspreiden onder collega’s die de cursus niet gevolgd hebben of onder vrienden en familie, ze willen zelf een WOW effect veroorzaken.

De kosten van een Office cursus betalen zich dubbel en dwars terug!

Kijk op onze overzichtspagina's voor een vergelijking tussen de verschillende cursus aanbieders

Lees 11142 keer Laatst aangepast op maandag, 11 februari 2013 18:32
Log in om reacties te plaatsen

Excel Software Shop

Web Analytics