vrijdag, 21 november 2014 06:33

Wat kan ik met Office 365

Voorbij zijn de dagen van het kopen van dozen met Office-software. Microsoft zet in op het het abonnement model, waarbij we kleine bedragen per maand / jaar betalen voor langere tijd in ruil voor steeds verse functies en diensten geleverd via het internet.

Office 365 altijd en overal beschikbaar

Waarom zou ik mijn vertrouwde pc versie inruilen voor een Office 365?

  • Office 365 is beschikbaar waar en wanneer u het nodig hebt, thuis, vakantie, hotel, trein? Het maakt niet uit waar u bent!
    PC, tablet, telefoon? Het maakt niet uit met welk device u aanmeldt!
  • Office365serviceswerken gemakkelijk samen. Communicerenmet instantmessaging, toont de aanwezigheid van uw vrienden en collega'sreal-time, videoconferencing, en desktopsharing-bereikbaarvanaf alle vertrouwdeOffice-toepassingen.
  • Eenvoudig te installeren, minder storings gevoelig dan de pc versies en Office 365is ook ontworpen voor professionalsenkleine bedrijven ommeteen aan de slag te kunnen. Alsdeze bedrijvenniet over 'in-house'IT-personeel beschikken, geen probleem!Het opzetten van nieuwegebruikers en huntoestemmingniveausis in een handomdraai geregeld.
  • Office365betekent dat er geenverrassingen. Met een duidelijketechnologische enfunctionelroadmap en automatische updates biedt Office365 in de cloud u de nieuwste techniek en de hoogste betrouwbaarheid!

Wat kost het?

Office 365 kost op het moment van schrijven 10 € per maand betalen voor het recht om het te installeren op een maar liefst vijf computers. Voor dat geld geeft Microsoft tevens elke gebruiker op uw Office 365-account maar liefst terabyte aan Microsoft OneDrive cloud storage. Dus 5 terabytes online, plus al die Office-software.

In vergelijking met de online concurrentie heeft Office 365 meest krachtige functies, variërend van Excel macro's naar Word mail-merge trucs.

Web versies

Zodra u zich aanmeldt op onedrive met een Microsoft-account, kunt u overigens al gebruik maken van een gratis web versie en documenten, spreadsheets en presentaties bewerken, je krijgt zelfs 15 GB gratis online opslagruimte.

In de Web-versies ontbreken wel veel functies die in de normale Office 365 zitten. U kunt bijvoorbeeld geen tekstvak niet maken in Word, of 3-D grafieken in Excel, bijvoorbeeld. Maar ze voelen zich als de klassieke programma's en beter presteren als het gaat om het opslaan van bestanden online en samenwerken met collega's.

Lees 7805 keer Laatst aangepast op dinsdag, 03 februari 2015 19:13
Log in om reacties te plaatsen

Excel Software Shop

Web Analytics