zondag, 08 september 2013 19:44

Excel sjabloon voor KNVB Wedstrijdformulier stickers / etiketten

Geschreven door
Beoordeel dit item
(2 stemmen)

Het invullen van alle spelersnamen + KNVB code bij de wedstrijden van mijn zoons zorgde er altijd voor dat ik een kwartier eerder bij de club aanwezig moest zijn. Met het spelersboekje in de hand was ik dan een tijd bezig om alle spelersnamen en codes in te vullen. Nu gebruik ik een Excel bestand waar ik mijn spelers in heb staan, werkt perfect ik heb de etiketten bij de spelerspassen loop de commissiekamer binnen en voordat ik goedemorgen heb gezegd heb ik de 3 stickers op het formulier geplakt!

Op het tabblad spelersinfo geef je de spelersnamen, voorletters, KNVB code en (rug) nummers op. Op het tabblad sticker wordt de volgende formule gebruikt om de KNVB code te 'ontleden' zodat ieder karakter in een aparte cel komt:

=ALS(ISNB(VERT.ZOEKEN(3;SPELERSINFO!$A$6:$F$34;1;ONWAAR));"";DEEL(VERT.ZOEKEN(3;SPELERSINFO!$A$6:$F$34;4;ONWAAR);3;1))

De ISNB formule zorgt ervoor dat we geen #N/B fouten te zien krijgen.

 

Etiketten / stickervellen voor de KNVB wedstrijdformulier stickers zijn HIER te krijgen: Quantore etiket 105x148mm 400 stuks

Voor een paar euro maanden plezier!

Download het Excel bestand voor de KNVB wedstrijdformulier stickers HIER

Aanvullende informatie

  • Versies: Alle versies
Lees 6193 keer Laatst aangepast op zaterdag, 08 maart 2014 06:32
Log in om reacties te plaatsen

Excel Software Shop

Web Analytics